Lajikokeilussa: Seinäkiipeily

Päiväys ja aika
Päivä(t) - 20.01.2019
11:00 - 12:15

Tapahtumapaikka
Salmisaaren KiipeilyAreena

Kartta latautuu...


Tule kokeilemaan seinäkiipeilyä Salmisaaren Kiipeilyareenalla.
Kiipeilypäivä on tarkoitettu kaikille UUMU:n potilasjäsenille. Potilasjäsenen lisäksi kiipeilyseinää pääsee testaamaan myös yksi perheenjäsen tai ystävä, jonka ei tarvitse olla entuudestaan yhdistyksen jäsen. Kiipeilijän tulee olla vähintään 7-vuotias – yläikärajaa ei ole!

Kokoonnumme Salmisaaren Liikuntakeskuksen 2.kerroksen aulassa, missä tapaamme kiipeilyohjaajamme. Saavuthan paikalle noin 15 minuuttia ennen varauksen alkua, jotta ehdimme valmistautua riittävän ajoissa. Kiipeilyvarusteiksi sopivat parhaiten verkkarit / trikoot ja T-paita sekä ohuet sukat vuokrakenkien alle. 

Ohjelma sisältää ohjaajan opastuksen (75 minuuttia), kiipeilyä itsevarmistavilla laitteilla ja boulderointia eli matalaa kiipeilyä patjojen päällä. Kiipeilyn jälkeen ryhmäläisillä on mahdollisuus nauttia omakustanteisesti pullakahvit tai välipalaa samassa rakennuksessa olevassa kahvilassa.

Tapahtuma on veloitukseton. Mukaan mahtuu max. 20 henkeä.

Sitovat ennakkoilmoittautumiset pe 9.1.2019 mennessä UUMUn toimistolle puhelimitse numeroon 050 449 7744 tai sähköpostitse sihteeri@uumu.fi