Joutiainen-lomahuoneisto

 

UUMU:n lomahuoneisto Joutiainen sijaitsee Joutsassa noin 200km Helsingistä. Huoneisto on kaikkien UUMU:n jäsenten vuokrattavissa edulliseen jäsenhintaan läpi vuoden.

Rivitalohuoneiston 60m2:n asunnossa on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, olohuone ja sauna. Ikkunasta avautuva järvimaisema ja jylhät mäntymetsät henkivät luonnon rauhaa. Samoilu metsäreiteillä tai lenkki hiihtoladuilla virkistää mieltä ja kohottaa kuntoa. Yhdistyksen vene ja polkupyörät ovat vapaasti käytettävissä. Syksyisin alueelta löytyy satoisia marjastusmaastoja.

Huoneistosta löytyy runsas astiasto, ruoanlaittovälineet ja siivoustarvikkeet sekä ulkona käytettävä kaasugrilli. Jokainen vuokralainen huolehtii mukaansa omat liinavaatteet, pyyhkeet, laudeliinat, talous- ja WC-paperit. Vuokralaisen on itse siivottava asunto käytön jälkeen ja huolehdittava, että seuraavalla asukkaalla on mukava tulla siistiin asuntoon. Mikäli huoneistoon halutaan tai tarvitaan ostopalveluna tilattava huoneistosiivous, maksaa se 130 euroa.

Lemmikkien vienti loma-asuntoon on kielletty.

VUOKRAUSHINNAT JÄSENILLE:

30.5.–28.8.2020 välisenä aikana vuokrattavana on 5 päivän mittaisia jaksoja (pe-ke).
Vuokra lyhennetyltä viikolta on 125 euroa.
Vuokralaiselle on kesän ajan mahdollisuus tilata ylimääräinen desinfiointisiivous paikalliselta yrittäjältä edulliseen, yhdistyksen tukemaan 40€:n hintaan. Siivous tehdään aina ennen omaa viikkoa.
Sesonkiajan vuokrauksissa etusijalla ovat uudet jäsenet sekä ne, joilla ei ollut edelliskesänä varauksia.

Syksyn ja talven 2020 varauksista annetaan lisätietoa lähiaikoina

Lomahuoneiston varauksesta veloitetaan aina varausmaksu 30€/varaus. Varausmaksu tulee suorittaa yhdistyksen tilille viikon sisällä varauksesta ja se huomioidaan osana vuokran kokonaissuoritusta. Varausmaksu palautetaan, mikäli varaus perutaan vähintään 1 kk ennen vuokra-ajankohtaa tai kyseessä on sairastapaus.

Loppuosa lomahuoneiston vuokrasta tulee suorittaa viimeistään 2 viikkoa ennen lomaa. Mikäli varausmaksua ja vuokran loppuosaa ei ole maksettu, vapautuu huoneisto muiden vuokrattavaksi. Asunnon avain on noudettava ja palautettava toimistolle.

Varauksia vastaanotetaan sähköpostitse osoitteessa sihteeri@uumu.fi ja puhelimitse numerossa 050 449 7744

 

Sign up
close
Profile
close
Booking history
close
ID Booking Date Calendar Status
My booking details
close
Booking details
Your personal details do not displayed on this page.
Please select Service
Your Service details

Varattu