Lomahuoneisto Joutiainen

 

UUMUn lomahuoneisto Joutiainen sijaitsee Joutsassa noin 200km Helsingistä. Huoneisto on kaikkien UUMUn jäsenten vuokrattavissa edulliseen jäsenhintaan läpi vuoden.

Rivitalohuoneiston 60m2:n asunnossa on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, olohuone ja sauna. Ikkunasta avautuva järvimaisema ja jylhät mäntymetsät henkivät luonnon rauhaa. Samoilu metsäreiteillä tai lenkki hiihtoladuilla virkistää mieltä ja kohottaa kuntoa. Yhdistyksen vene ja polkupyörät ovat vapaasti käytettävissä. Syksyisin alueelta löytyy satoisia marjastusmaastoja.

Huoneistosta löytyy runsas astiasto, ruoanlaittovälineet ja siivoustarvikkeet sekä ulkona käytettävä kaasugrilli. Jokainen vuokralainen huolehtii mukaansa omat liinavaatteet, pyyhkeet, laudeliinat, talous- ja WC-paperit. Vuokralaisen on itse siivottava asunto käytön jälkeen ja huolehdittava, että seuraavalla asukkaalla on mukava tulla siistiin asuntoon. Mikäli huoneistoon halutaan tai tarvitaan ostopalveluna tilattava huoneistosiivous, maksaa se 130 euroa. Lemmikkien vienti loma-asuntoon on kielletty.

 

VUOKRAUSHINNAT JÄSENILLE

Kesä 27.8.2021 asti: tällä hetkellä kaikki varattuina

28.8.2021 – 27.5.2022 (pois lukien alla olevat joulu- ja pääsiäisviikot)
1 viikko perjantai – perjantai 100 euroa
viikonloppu perjantai – sunnuntai 60 euroa
5 arkipäivää sunnuntai – perjantai 60 euroa
1 vuorokausi – 30 euroa

Joulu 2021
24.–31.12.2021 perjantai- perjantai 175 euroa – VARATTUNA

Pääsiäinen 2022
5.–22.4.2022 perjantai- perjantai 175 euroa

Lomahuoneiston varauksesta veloitetaan aina varausmaksu 30€/varaus. Varausmaksu tulee suorittaa yhdistyksen tilille viikon sisällä varauksesta ja se huomioidaan osana vuokran kokonaissuoritusta. Varausmaksu palautetaan, mikäli varaus perutaan vähintään 1 kk ennen vuokra-ajankohtaa tai kyseessä on sairastapaus.

Loppuosa lomahuoneiston vuokrasta tulee suorittaa viimeistään 2 viikkoa ennen lomaa. Mikäli varausmaksua ja vuokran loppuosaa ei ole maksettu, vapautuu huoneisto muiden vuokrattavaksi. Asunnon avain on noudettava ja palautettava toimistolle.

Lisätietoa UUMUn toimistolta tai kotisivuilta www.uumu.fi
Varaukset UUMUn toimistolta, p. 050 449 7744 / s-posti:
sihteeri@uumu.fi

 

Create account
Sign out
Edit My Profile
Booking history
Subscribed items
Sign up
close
Profile
close
Booking history
close
ID Booking Date Calendar Status
My booking details
close
Booking details
Please select Service
Your Service details
We sent a verification code to the following address. Please enter a verification code.

Varattu