Liikuntapäivä Pajulahdessa

Päiväys ja aika
Päivä(t) - 07.09.2019
09:00 - 19:30

Tapahtumapaikka
Pajulahden urheiluopisto

Kartta latautuu...


Munuais- ja maksaliiton paikallisyhdistysten yhteinen liikuntapäivä kerää Pajulahden urheiluopistolle munuais- ja maksasairaita sekä elinsiirron saaneita ympäri Suomen. Liikuntapäivä pidetään Pajulahden urheiluopistossa teemalla Jokaiselle jotakin, yhdessä!

Päivä sisältää eritasoisia aktiviteettejä, joista jokainen voi valita omansa kuntonsa ja vointinsa mukaan. Päivä sopii erinomaisesti myös lapsiperheille ja niille, joilla on rajoitteita liikkumisessa.

Osallistujat voivat valita neljästä erilaisesta ryhmästä: terveys- ja arkiliikkujat, kuntoliikkujat, kovat kuntoilijat tai lapsiperheet. Ryhmien välillä voi vapaasti vaihtaa myös kesken päivän. Luvassa on mm. tarkkuusrasti, lihakuntoa ja liikkuvuutta, sisäcurlingia, frisbeetä ja minigolfia sekä kehon ja mielen rentoutta.

Liikuntapäivän lapsiparkki toimii koko päivän. Vanhemmat voivat jättää jälkikasvunsa lapsiparkin hoitajille ja mennä omiin aktiviteetteihin. Aikuisille päiväkävijöille on varattu lepohuone, jossa ei ole henkilökuntaa.

Lapsille ohjelmassa on rastirataa ja ohjattua leikkikenttätoimintaa. Lapsiperheillä on myös mahdollisuus vierailla koko perheen voimin Seikkailupuistossa. Maastoon ja puustoon rakennettu kiipeilypuisto aukeaa iltapäivällä. Puistossa on omat radat yli 100cm:n ja 120 cm:n mittaisille lapsille. Seikkailuaika on 3 tuntia ja lapset osallistuvat vanhempien vastuulla. Liitto tarjoaa Seikkailupuisto-liput perheen lapsille sekä yhdelle aikuiselle. Perheen toisen aikuisen lippu maksaa 24 euroa.  

Päivän aikataulu:

9.00               UUMU:n jäsenten yhteiskuljetus lähtee Mikonkadun tilausajopysäkiltä.
Kyytiin voi tulla myös Tikkurilasta, Järvenpäästä tai Mäntsälästä.

11.30               Tervetulosanat ja päivän ohjelmainfo
11.00–13.00  Lounas katettuna – jokainen voi käydä omaan tahtiin
12.00–16.00  Lapsiparkki avoinna / aikuisten lepohuone avoinna
12.15–16.00  Vaihtuvia toimintapisteitä
13.15               Seikkailupuisto aukeaa lapsiperheille
16.30–17.30  Liikuntapäivän päätös. Kahvit ja pullat osallistujille. Kotimatka alkaa – Helsingissä noin klo 19.30.

Osallistumismaksu: Liikuntapäivän omavastuu on 10 euroa /hlö ja perheiltä 20 euroa/ perhe. Maksu sisältää liiton koordinoiman ohjelman ja ruokailun sekä UUMU:n yhteiskuljetuksen. Osallistujille lähetetään lasku kotiosoitteeseen.

Ilmoittautuminen:

  • Yhteiskuljetukseen tulevien ilmoittautumiset 31.7.2019 mennessä UUMU:n toimistolle sihteeri@uumu.fi / p. 050 449 7744.
  • Omin kyydein Pajulahteen tulevien tai Pajulahden hotelliin majoittuvien ilmoittautumiset 2.8.2019 mennessä maarit.heinimaki@muma.fi/ p. 050 3625470

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aine- ja/tai liikuntarajoitteista. Lasten ilmoittautumisten yhteyteen tulee laittaa lapsen ikä ja Seikkailupuistoon menevien lasten pituus.

TULE LIIKKUMAAN YHDESSÄ!