Viimeinen ilmoittautumispäivä Vertaistuki-koulutukseen pääkaupunkiseudulla

Päiväys ja aika
Päivä(t) - 04.02.2019
Koko päivä

Karttaa ei ole saatavissa


Hae mukaan vertaistukijoiden Toivo-valmennukseen! Valmennus antaa valmiuksia toimia vertaistukijana, sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille, koostuu neljästä tapaamiskerrasta ja niihin liittyvistä ennakkotehtävistä ja on maksuton.

Aika: keskiviikkoisin 13.3., 20.3., 27.3. ja 3.4.2019 aina klo 16.30-20.00.
Paikka: Helsinki tai Espoo, paikka tarkentuu myöhemmin.

Miten haet mukaan Toivo-valmennukseen?
Pohdi ensin: Oletko kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen? Oletko käynyt sopeutumisvalmennuskurssin tai saanut vertaistukea? Haluatko auttaa muita saman kokeneita? Tee “Minustako vertaistukija” -testi Vertaistalossa ja pohdi valmiuksiasi toimia vertaistukijana.

Keskustele oman yhdistyksesi työntekijän kanssa: Ota yhteyttä omaan yhdistykseesi ja kerro, että haluaisit toimia vertaistukijana. Kysy, millaista vertaistukitoimintaa yhdistyksessäsi on ja miten sitä koordinoidaan. Mikäli et vielä tiedä omaa yhdistystäsi, etsi yhdistys Vertaistalon Etsi vertaistukea -hakukoneesta.

Täytä hakemus: Jos yhdistyksesi ohjaa sinut vertaistukijavalmennukseen, hae Toivo-valmennukseen verkkolomakkeella. Mikäli et halua toimia yhdistyksessäsi tai sinulla ei ole omaa yhdistystä voit silti hakea mukaan valmennukseen.

Valmennukseen otetaan 20 henkilöä. Lisäksi valitaan 5 henkilöä testaamaan virtuaalista valmennusta (toteutuu syksyllä 2019).

Tee hakemus viimeistään 4.2. klo 9.00 mennessä osoitteessa: https://my.surveypal.com/TOIVO-valmennus-kevat-2019. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä 25.2. mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa).

Lisätiedot:
UUMU:n toimisto, sihteeri@uumu.fi  tai p. 050 449 7744
Anu Toija, OLKA / EJY ry anu.toija@ejy.fi tai p. 050 381 5511.