Hetki Itselleni – läheisten virkistyspäivä

Päiväys ja aika
Päivä(t) - 03.09.2022
00:00

Tapahtumapaikka
Haikon kartano

Kartta latautuu...


Hetki Itselleni -virkistyspäivässä munuais- tai maksasairaan tai elinsiirron saaneen läheinen pääsee nauttimaan omasta ajasta vertaistensa seurassa. Osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitajuutta. Vähintään yhden perheenjäsenistä (sairastunut tai hänen läheisensä) tulee olla UUMUn jäsen. Maksuttomaan virkistyspäivään voi osallistua yksi henkilö/ perhe.
 
Päivän ohjelma:
• Yhteiskuljetus Helsingistä klo 9.00. Paikalla voi tulla myös omalla kyydillä.
• Kokoontuminen aamukahville ja yhteiseen ohjelmaan klo 10.00.
• Lounas, jonka jälkeen yhteistä ohjelmaa klo 16.00 asti.
• Mahdollisuus kylpyläkäyntiin tai yhteiseen ulkoiluun.
• Yhteiskuljetus Helsinkiin lähtee klo 19.30.
 
Päivän ohjelma koostuu tietoiskuista, juttutuokiosta, hyvästä ruoasta ja rentoutumisesta. Voit muokata tapahtumapäivän viimeiset 3 tuntia itsellesi mieluisiksi esimerkiksi ulkoilemalla Haikon kartanon ihanassa miljöössä tai piipahtamalla kylpylässä. Voit myös nauttia omakustanteisesta hemmotteluhoidosta, joka tulee varata hoitolasta etukäteen.
Virkistyspäivään ilmoittautumiset, erikoisruokavaliot, yhteiskyytiin osallistumiset sekä yöpymiset tulee ilmoittaa 17.8.2022 mennessä UUMUn toimistolle p. 050 449 7744 /sihteeri@uumu.fi

PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI JA NE JAETAAN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Munuais- ja maksaliiton, Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry:n sekä Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:n kanssa.