Suomen Luonnon päivä

Päiväys ja aika
Päivä(t) - 27.08.2022
12:00

Tapahtumapaikka
Kiljavan opisto

Kartta latautuu...


SUOMEN LUONNON PÄIVÄ LA 27.8.2022 klo 12–15

Suomen luonnon päivää juhlitaan joka vuosi elokuun viimeisenä lauantaina rennosti ja pilke silmäkulmassa. Päivän aikana Suomessa järjestetään ulkotapahtumia, joissa virkistytään raittiista ilmasta ja luonnon kauneudesta.

Kiljavan suurtapahtuma on kaikille avoin, esteetön ja maksuton tapahtuma, jonka tapahtuma-alue on avoinna klo 11–16. Ohjelmassa on esteetön luontorastipolku, ulkopelejä, liikunta-apuvälineiden ja toimintavälineiden kokeilua, koko perheen metsäkuntosali, melontakokeilua, SUP-lautailua, sienitietoutta Marttojen opastuksella ja paljon muuta mukavaa ulkoilmatekemistä. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua eri järjestöihin toiminnallisen tekemisen lomassa ja kohdata UUMUn toiminnassa mukana olevia vertaisia. Tapahtumajärjestelyistä vastaavat Metsähallitus ja Suomen Latu yhdessä vammaisjärjestöjen kanssa.

Paikalle voi tulla omalla kyydillä, shuttle-bussilla tai maksuttomalla yhteiskuljetuksella.

* UUMUn yhteiskuljetus lähtee Helsingin Mikonkadun tilausajopysäkiltä, rautatieaseman torin reunalta klo 11.00 ja ajaa Klaukkalan kautta Kiljavalle. Yhteiskuljetus on maksuton, mutta ei esteetön. Paluumatka Helsinkiin alkaa klo 15.

* Yhteiskuljetukseen tulevia pyydetään ilmoittautumaan su 21.8.2022 mennessä UUMUn sihteerille p. 050 449 7744 tai sihteeri@uumu.fi

* Tapahtuman aikana Nurmijärven keskustasta Kiljavalle kulkee shuttle-bussi, josta löytyy lisätietoa järjestäjien sivulta. Linkki tapahtumasivulle löytyy alta.

* Toivomme shuttle-bussilla ja omin kyydein tulevienkin ilmoittautuvan (UUMUn sihteerille p. 050 449 7744 tai sihteeri@uumu.fi), jotta tiedämme ryhmäkokomme ja tapaamme mahdollisimman monta jäsentä paikan päällä. Avoimeen suurtapahtumaan voi tulla toki myös ilman ennakkoilmoittautumista.

* UUMUn osallistujien kokoontuminen on klo 12.00 Kiljavan opiston pääovien edessä.

Voit ottaa mukaasi puolisosi ja ystäväsi. Metsäkioski palvelee vierailijoita tapahtuman ajan. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen välipalan.