Suomen luonnon päivä – TAPAHTUMA ON PERUTTU!

Päiväys ja aika
Päivä(t) - 28.08.2021
11:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Kiljavan leirikeskus

Kartta latautuu...


Suomen luonnon päivää juhlitaan joka vuosi elokuun viimeisenä lauantaina rennosti ja pilke silmäkulmassa. Suuntaa oleskelemaan ulkona ja liputa Suomen luonnolle. Tapahtumajärjestelyistä vastaavat yhteistyössä eri vammaisjärjestöt Metsähallituksen ja Suomen Ladun kanssa.

Tapaamme UUMUn jäsenten kesken klo 12.00 parkkialueella, mistä siirtyminen yhdessä kohti tapahtumapaikkaa. Tapahtuma esteetön ja on avoinna klo 11-16.

Tule mukaan Kiljavan leirikeskuksen suurtapahtumaan. Ohjelmassa on luontorastipolku, liikunta-apuvälineiden ja toimintavälineiden kokeilua, melontaa, yllätysesiintyjä ja mahdollisuus ostaa retkievästä. Tarjolla on ohjausta ja neuvontaa välineiden soveltuvuudesta ja hankinnasta sekä opastusta luontoliikunnan mahdollisuuksista ja luontoharrastuksista.

Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua eri järjestöjen toimintaan mukavan toiminnallisen tekemisen lomassa ja kohdata UUMUn paikallistoiminnassa olevia vertaisia.

Yhdistyksemme tarjoaa jäsenilleen pienen välipalan, joten kuulisimme mielellämme tulostasi. Lisätietoa UUMUn jäsentapaamisesta:

Eija Hemminki, p. 050 384 6401 / eija.hemminki@gmail.com
Risto Salmi, p. 045 638 2410 /
salmir@saunalahti.fi
Juha-Matti Koskinen, p.
045 1344062 / jm.koskinen@strategiaprosessi.fi

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.
Tervetuloa erityisesti Luoteis- ja Keski-Uudenmaan alueen jäsenet!